Arne og Lotte's ferie

Nedenstående artikel, der er lånt fra
Hjerteforeningens hjemmeside, fortæller
lidt om, hvorfor det blev Syd Afrika -
og "klap-en-tiger-ferie":

Hvis du ikke har lyst til at høre melodien "Vincent",
mens du læser, kan du slå den fra nederst på siden

De vandt drømmerejsen

"Vi var totalt målløse. Vi aflyser en rejse på grund af mine hjertepro-blemer. Da indgrebet er godt overstået, kommer vi hjem fra hospitalet og finder ud af, at vi har vundet en rejse - fordi vi har spillet med i Hjerteforeningens efterårslotteri!"

Arne Hansen fra Stokkemarke og hans kone, Lotte, havde længe glædet sig til en planlagt rejse til Delhi og Goa. De skulle fejre Lottes 50-års fødselsdag i november under eksotiske himmelstrøg. Det gik desværre ikke som planlagt. Arne havde haft problemer med hjertet i et stykke tid, og et arbejds-EKG viste, at der var noget "som nok skulle undersøges nærmere". Det viste sig, at Arne skulle have to ballon-udvidelser. Han blev indkaldt til behandling på Rigshospitalet i november. Det var en uge før rejsen til Indien. Så turen blev mod-stræbende afbestilt.

Operationen gik fint og problemfrit, og Arne kunne allerede tage hjem dagen efter. Da Arne og Lotte kom hjem fra hospitalet, lå der en anmeldelse om et anbefalet brev, og stor var overraskelsen, da de hentede brevet på posthuset.

Arne og Lotte havde vundet et rejsegavekort på 10.000 kr. i Hjerte-foreningens efterårslotteri!

Lægerne gav Arne lov til at rejse i januar 2005, så nytårsaftensdag blev den nye rejse planlagt. Gavekortet blev omsat til to billetter til Johannesburg i

Sydafrika med afrejse i februar 2005,og derfra gik turen rundt - på egen hånd - i Sydafrika i bil.

Det gik utrolig nemt, fortæller Arne. Turen tog 24 dage, og gik blandt andet til Cape Town. Så selv om drømmerejsen blev forsinket, og gik til et andet land, fik Arne og Lotte en drøm af en rejse.

"Det var en speciel og utrolig glædelig oplevelse at stå med den gevinst. Især oven på alt det vi har været igennem", fortæller Arne, "vi føler næsten, at de højere magter - i hvert fald Fru Fortuna - har haft en finger med i spillet".

Retur til:
Vil du klappe en tiger


Til toppen af siden

"Hjem"