Links

Her finder du nogle af mine yndlingslinks
samt lidt forklaring på, hvorfor de er det.
Opdateret 13. marts 2006

Listet i alfabetisk orden:

Bent Bay - den første gang jeg besøgte denne side, grinede jeg i flere timer! Du finder en utrolig masse flotte og sjove ting her. En side, der gør dig i godt humør!
Klik ind og hyg dig, du vil ikke fortryde det !
Tusind tak til Bent for hjælp med "diverse"! Mkh.Ellen

Bindernæs Efterskole - underviser elever fra 8. - 10. klassetrin, d.v.s. elever i alderen 13-18 år, men tilbyder også folkeskolens afgangs- og udvidede afgangsprøver.
På skolen undervises der ikke kun i de klassiske fag dansk og matematik, man kan klatre, surfe, ro i kajak, ride, jordlopper (go-kart), have mystik, binde blomster og have med landbrug at gøre. Klik ind på skolens hjemmeside og se, hvad de mere har at tilbyde.

Blue Cat's Graphics - her kan du finde iconer, cursors, animated cursors, bagggrunde m.m. - det meste er "noget med katte" - men der er også - - - hunde.

Cango Wildlife Ranch - hvis du er "vild" med vilde dyr, bør du besøge denne side, hvor du blandt andet kan læse om et stort alvsarbejde med truede vilde dyr. Du kan klappe en tiger - næsten - eller snakke med en gepard, og hvis du vil ha' din "egen private" hvide tiger - eller andet "vildt dyr" - kan det også lade sig gøre, men hvis det er "lige for meget" kan du støtte det store frivillige arbejde, der gøres på Ranchen ved at blive medlem af The Cheetah Conservation Foundation.

Cat'n'Kittens - alt om katte og masser af gratis grafik.
Klik ind og find sjove ting.

CatStuff - her finder du masser af "catstuff".
Klik ind og se dig omkring.


Foto: webmesterinden

(og så er huset forresten min mormors fødehjem)

The Cheese Brothers bor i dette gamle hus, og de har indspillet den midi til mig, som du kan høre her og som vel nærmest kan betragtes som Lollands nationalsang.
Mange tak for den .
Brødrerne er en duo, der spiller keyboard og synger, og mangler du lidt god underholdning til en familiefest eller en anden lejlighed, så send dem en e-mail via "det gamle hus", måske har de netop tid den dag, du har brug for deres underholdning.

Claus Gress - er "vores" kunstner. Han har - udover at have tegnet illustrationerne til "Min Bog" - udført en mængde meget smukke tegninger, akvareller, oliemalerier m.m., mange af disse danner grundlag for smukke kort, der kan sendes til venner og bekendte. Claus udfører også bestillingsarbejder, så mangler du en gave til en ven eller et familiemedlem, der "har alt", var det måske en ide at få tegnet/malet et "portræt" af vedkommendes hus, firmaejendom, lokalsamfund eller lignende. Så vidt jeg ved, udfører Claus ikke "menneske-portrætter".
Klik ind på siden og se bare et lille udvalg af hans værker.

Clipart - her finder du over 2 mill. billeder, fotos, webart, animationer, lyde m.m. Det koster et "mindre" beløb at være medlem, men så kan du også finde alt!

Dyrefondet - her kan du bl.a. få råd og vejledning i pasning af dine familidyr samt oplysning om, hvordan du kan sikre dine dyr, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke. Du kan også kigge indenfor i Hunde-Journalen/Katte-Journalen.
Klik ind og bliv klogere på mange ting.

"Jeg hader at se dyr sulte!"
Det citat er fra en af Jørgen Rygs monologer, og selvom fortsættelsen ikke er helt i overensstemmelse med "normal dyrebeskyttelse", så burde du besøge siden og konstatere, hvor stort brug der er for foreningen Dyrenes Beskyttelse - - og det drejer sig ikke alene om sult!

Ea Byrnild - er også "vores" kunstner. Hun har bl.a. udført et smukt og meget vellignende maleri af min kat Ulleren. Hun er meget dygtig til at udføre "menneske- og/eller dyreportrætter", så en gave til farmor eller mormor af barnebarn, kæledyr eller lignende, var måske en ide.
Klik ind og se et lille udvalg af hendes værker.

EDR - Eksperimenterende Danske Radioamatører - en landsforening der varetager danske radioamatøreres interesser på nationalt og internationalt plan. På siden kan du læse om hvad amatørradio er for noget samt meget meget mere.
Klik ind og du får måske lyst til at "komme i luften"!


Design: Dorthe

Enterpol - nogle kalder stedet "en landsby på nettet", men jeg vil nu nærmest kalde det "en storby", for her har du adgang til langt mere, end en landsby kan tilbyde. Du kan i et hyggeligt forum få svar på alt mellem himmel og jord. Enterpol har 50 konferencer med hver sit emne, intet er for stort og intet for småt til at blive talt om her, og mangler du hjælp til løsning af et eller andet problem, er hjælpsomheden STOR.
Vi er ca. 120 medlemmer, og der er altid en eller anden, der er "ekspert" på lige det område, du søger viden om.
Klik ind og kig dig lidt omkring.

Helles påklædningsdukker - hvad med en mis eller to som påklædningsdukke - eller måske en hest ? Der er også "rigtige" påklædningsdukker på denne side lige til at downloade i pdf-format. På siden er der også billeder af en dejlig russian blue kat.
Klik ind på siden og se det meget flotte og detaljerede tøj til såvel dyre- som menneske-påklædningsdukker.

hultshome - er en meget flot side med en MASSE at kigge på. Du kan downloade ure/kalendere, lære lidt/noget om PSP og mange andre ting forklaret på en måde, så "enhver" kan være med :-) - og der er mange spændende links og meget meget mere.
hultshome har designet det fine ur/kalender med "Spurvely", der findes på min forside! Tak for det!

Inges Kattehjem - optager og formidler katte. På siden er der mange oplysninger om "misforståelse", spørgsmål og svar, aktuelt, din kat kan blive optaget i Dansk Katteregister (gratis). Du kan ikke blive "fast betalende" medlem, men hvis du er interesseret i Kattehjemmets arbejde, er du velkommen til at sende et bidrag - stort som lille. Du kan 4 gange om året få tilsendt bladet "Inges Kattehjem", eller du kan få det sendt direkte til din mail-postkasse, smart ikke?
På siden kan du finde samtlige blade i pdf-format fra 1998 og til dato - der er rigtig mange gode artikler at læse der!

janboo - her kan du se flotte fotografier af smuk natur ved og omkring Jans hjem, hans søde katte m.m. Du kan også læse rørende historier om både mennesker og dyr, og der er masser af andre spændende ting at kigge på. Klik ind og gå en tur på hans side.

Jacquie Lawson e-cards

Jackie Lawson fremstiller de smukkeste e-cards, der findes på nettet !
Klik på banneret ovenfor og find ud af, hvordan du bruger dem. Du kan sende dit e-card med det samme eller, du kan bestille det til afsendelse om 14 dage, så du er sikker på, at du husker "Tante Agathes" fødselsdag :-))
Der kommer jævnligt nye kort på siden, og der er kort til enhver lejlighed.
Kortene er rene kunstværker, og du kan se en prøve på månedens kort ved at klikke på nedenstående eksempel. Om en måned er kortet skiftet ud med et nyt, og Chudleigh - hunden på banneret ovenfor - vil måske lege med noget andet, næste gang, du ser banneret!

Jacquie Lawson e-cards

Karens Påklædningsdukker - Karen har næsten lige startet sin side op (feb. 2005), men der ligger allerede en masse flotte påklædningsdukker, bamser og misser og en rigtig teenager! Påklædningsdukkerne er lige til at skrive ud og farvelægge. De er meget flotte og har en utrolig masse detaljer på tøj m.m. Du kan også hente jule- og bamse-kort på hendes side.

Kattens Værn - her kan du få katteråd, oplysning om internater, debat og meget mere.
Et medlemskab koster 150 kr. om året (under en halv cigaret om dagen), og så får du tilsendt tidsskriftet "Kattens Venner" fire gange årligt.

Kattesiden - en "stor" side, der indeholder rigtig mange oplysninger om katte, artikler, kattepensioner, frem- og efterlysninger, webringe, læsernes egne sider, en stor samling links og meget meget mere - for ikke at glemme den store samling af kattenavne, der også findes he

Kennel Dezzo - en hundeside - midt blandt alle misserne!!
Men jeg kunne altså ikke stå for disse søde vovser, der næsten "leger kat" på knappen til venstre - de ligger i vindueskarmen - ! - men de er også af en race, jeg aldrig har hørt om før, nemlig en KEESHOND - og det er ingen stavefejl !
Klik ind og læs om denne spændende hunderace og se billederne af Netes flotte hunde, hendes samling af bøger og tidsskrifter samt "Kees kunst".

Kåre - læs lidt om ture til Nordkap, radioamatører (han er også kendt som OZ2KNL) og se han store og meget varierede samling af links.

Lena - du skulle nu tage og besøge Lenas side.
Der er et "helt alfabet" at tage hul på :-)) - med meget interessant og hyggelig læsning m.m.m. 

Mille og Sørens side - - ja, DEN er bestemt et besøg værd. Læs om deres spændende tid på Grønland, lær at lave en rigtig drink, kig i deres billed- og clipart-galleri m.m., og sidst, men ikke mindst: lyt til alle deres dejlige midi/musik-filer, der vil få dig til at danse tango med din computer!
En side, der bringer dig i godt humør !

Newbie - her finder du en masse gratis ting til din hjemmeside, så hvis du synes, du spilder alt for meget tid på at lede efter services så stop med at lede, for her får du det hele samlet under et brugernavn. Du kan have alle de gæstebøger, besøgstællere, afstemninger, mailformu-larer og forumer du vil, du behøver kun ét brugernavn og password til det hele, og der er stor "kunstnerisk" frihed til at lave dine egne opsætningerne!

Skyes - er en usædvanlig flot side, hvor man kan bruge lang tid på bare "at se sig om". Hvis jeg skulle liste alle de ting, der findes, vil det fylde alt for meget, så jeg synes, du skal klikke dig ind og se dig omkring.
Siden er på dansk !

Stephen's Home Page - det kunne se ud som om, at Stepen gaber over for meget - - men DET gør han ikke.
På hans side kan du finde en masse "conversions forms", hvor du kan regne ud, hvor meget en gallon er i engelske miles - nåe-nej, der misforstod jeg vist noget - men du finder omregningstabeller for temperatur, afstand, hastighed, tryk - for bare at nævne nogle - og hvis du har glemt at morse - eller måske aldrig kunnet - så kan du lære det her, og trænger du til et lille grin, så kig under Fun !

Vestrehus - er et børnenaturcenter, der drives af Allerød Kommune. Biologen, der er tilknyttet centret, har fremstillet denne fremragende side med et utal af enestående billeder fra skov, mark og have. Der er små historier og anekdoter og mange andre spændende ting om naturen.
Biologen holder et utal af dyr, alt fra en forældreløs musvitunge til "Fru Ophelia", der er en fugleedderkop på størrelse med en frokosttallerken!
Du burde også læse anmeldelserne om biologens bog "Om dyrene i haven og deres interessante sexliv" og når du så har fået lyst til at læse den, kan den hentes i pdf-format (gratis) - og den er afgjort ikke kedelig læsning!
Klik ind og gå en tur i naturen - du vil blive der længe!Knappen er fremstillet med skriftlig tilladelse fra Wendy

Wendy Christensen - sidder i Bobcat Mountain Studios på en skovbevokset bjergside i New Hampshire og tegner og skriver om katte og andre dyr. Hun deler sit hjem med sin mand, 10.000 bøger (heraf mere end 1.000 om katte) samt sine kære katte, der er til daglig inspiration for hende og hendes kunst.
Klik ind på hendes side og se de meget smukke billeder, og læs om hendes store engagement i næsten alt, hvad der har med dyr at gøre.

Hvis du synes, der mangler en link i samlingen, så send mig dit forslag her.


 "Hjem"