Kender du din kats fødselsdag, så klik på dens stjernetegn nedenfor og find ud af hvorfor, den er som den er, og så må den meget gerne sætte sit poteaftryk i
Missernes Gæstebog nederst

De originale horoskoper (på engelsk) findes på denne side.
Den danske oversættelse er foretaget af Ann, som du finder her.
Tak til Ann for brug af hendes tekster.

Hvis du ikke har lyst til at høre melodien "Age of Aquarius",
mens du læser, kan du slå den fra nederst på siden

Stenbukken
22. december - 19. januar

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Fiskene
19. februar - 20. marts

Vædderen
21. marts - 19. april

Tyren
20. april - 20. maj

Tvillingerne
21. maj - 20. juni

Krebsen
21. juni - 22. juli

Løven
23. juli - 22. august

Jomfruen
23. august - 22. september

Vægten
23. september - 22. oktober

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Skytten
22. november - 21. december

Stenbukken

22. december - 19. januar

Planet: Saturn

Skulle du tage dén killing? Den dér stille, lidt vemodigt udseende, skrøbelige, med våd næse? Ja, tag netop den killing med hjem! Den skrøbelige killing er sikkert en stenbuk og du vil blive belønnet med mange, mange års glæde, for stenbukken er dyrekredsens tegn for langt liv.
Den stædige buk dukker hovedet og fortsætter gennem årene, som Saturns ubrudte ringe fortsætter den videre og videre. Tænk bare! En vedholdende, loyal, hengiven ledsager i mange år frem. Og rask. Ingen dyrlægeregninger med en stenbukkat. Den skravlede killing vokser til en robust voksen kat. Stabil, pålidelig. Du vil aldrig hør lyden af en afvisning - bump, bump - som når andre katte hopper ned fra dit skød eller din seng. Stenbukkatten, den stædige ged, trofast og urokkelig, vil altid stå ved din side.
Hvis du har en seniorkat, én der stadig kan huske, da man brugte iturevet avispapir i kattebakken og som stadig ikke kan vænne sig til det nye grus (det sætter sig mellem tæerne) - så skulle du måske bestille noget avispapir - strimlet - til din stenbukkekats fødselsdag. For at mindes gamle dage.

Kommer godt ud af det med: tyren, jomfruen, krebsen, fiskene, skorpionen

Op til stjernetegn

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Planet: Uranus

Hvem er det hvis lådne, muntre hoved er lagt på sned, så den kan drikke vand direkte af vandhanen? Det må være den opfindsomme vandbærerkat. Ikke kun fordi vandbæreren er dens symbol, men også fordi dette tegn står for genialitet. Over 70% af de opførte i "Hall of Fame" har vandbæreren som fødselstegn eller ascendant.
Men hvis du bor sammen med en vandbærerkat kommer det sikkert ikke som en overraskelse. Din kat har sikkert fundet ud af hvordan man vipper med madskålen med poten (pop-pop-pop), når man er sulten. Eller hvordan man betjener sig selv ved køkkenbordet, hvis du har for travlt. Din vandbærerkat kan sikkert skifte kanal ved at flytte sig på fjernbetjeningen. Og den ved sikkert hvordan man spiller bongotromme på din soveværelsesdør - ved daggry.
Genier, men venlige genier.
Vandbærerkatte er ofte dem andre katte putter sig ind til. En vandbærer er en loyal ven. Godmodige vandbærerkat. Livlige og intelligente vandbærerkat. Astrologisk bringer vandbærerens tegn held. Mens resten af verden venter på vandbærerens tidsalder, er du måske så heldig allerede at leve i den, med din egen berømte vandbærerkat.

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, løven, skytten, vædderen, vægten

Merle er Vandmand

Op til stjernetegn

Fiskene

19. februar - 20. marts

Planet: Neptun

Som fiskene i deres tegn bevæger fiskenes kat sig med en flydende elegance, glider ind og ud omkring dine ankler, stille frem og tilbage på poter, der ikke synes at røre gulvet, så flydende er dens gang.
Blide fiskekat, sky fiskekat, følsomme fiskekat. Og følelsesfulde fiskekat. Styret af planeten Neptun spinder fiskekatten med tårer af fryd i de halvtlukkede øjne, når den bliver klappet, aet eller børstet.
Stol på at den medfølende fiskekat altid er der, når du er trist. Fiskekatten vil se dig i øjnene uden af blinke og uden at røre en pote lytte, lytte, lytte. En lang snak med din deltagende fiskekat er bedre end en psykologsamtale.
Måske er det grunden til at fiskekattene med de store hjerter også har en tendens til at have store ører. Så de bedre kan høre dig.
Selv om fiskekattene har en uovertruffen hukommelse er de ofte stille. De praktiserer et "uægte" miav - hvor de åbner og lukker munden uden lyd. De siger aldrig alt hvad de ved. Dine dybeste hemmeligheder er sikre hos en fiskekat. Som sonarlyde i havet er fiskekatten stillet ind på deres omgivelsers vibrationer. Disse synske fiskekatte ved altid hvornår du er på vej hjem. De rejser sig fra dyb søvn og går til hoveddøren længe før du sætter nøglen i døren. Fiskene ved, men de fortæller det aldrig.

Kommer godt ud af det med: skorpionen, jomfruen, stenbukken, tyren, krebsen

Blackie og Dolly er Fisk

Op til stjernetegn

Vædderen

21. marts - 19. april

Planet: Mars

Man kan altid kende vædderkatte på hakkene i deres ører og arrene på deres næser.
Som deres astrologiske symbol, vædderen, kaster disse katte sig ud i tingene med hovedet forrest. Nysgerrige vædderkat, stædigt vedholdende vædderkat, den første hvor som helst. Dette er ikke bangebukse, hvad deres ar og skrammer viser. De er kattenes opdagelsesrejsende, vædderkatte er naturlige ledere, altid de første til at undersøge nye muligheder. Det er skæbnen for vædderen som det første tegn i dyrekredsen og symbolet for begyndelse.
Det frembrusende kuglelyn med pels på, der farer gennem dine stuer - tilsyneladende uden grund - er sandsynligvis en vædderkat under indflydelse af sin styrende planet Mars, der fremkalder rå, utæmmelig energi.
Og som vædderen kommunikerer disse katte ved at stange deres hovede mod dig. "Godmorgen" (stange, stange) "Jeg er sulten" (stange, stange) "Åh, har du været væk?" (stange, stange) "Godnat" (stange, stange).
Hvis du om morgenen hører låget på beholderen med kattemad åbnes og lukke "af sig selv" (stange, stange), er det bare din klar-dig-selv og prøv-selv-først vædderkat, der har opdaget, hvordan man åbner pakken ved bogstaveligt talt at bruge hovedet.
Hvis du ser en kæk kat komme gående, med et perfekt formet edderkoppespind tværs over ansigtet, er det den nysgerrige vædder. Hvis du hører et træ mjave, så kig op. Vædderkatten sidder i toppen hvor vædderen hører hjemme. Oppe øverst, i top, nummer et!

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vandbæreren, løven, skytten, vægten.

Op til stjernetegn

Tyren

20. april - 20. maj

Planet: Venus

Hvem er det, der maser morgenfruerne, tæt puttet ind til Moder Jord, liggende i en solstråle? Tyren! Jordbundne og uprætentiøse tyr. Tyrekatte ruller sig glædestrålende i grus og jord i indkørsler og landeveje - og kommer hjem med glasstøv i pelsen og ryster stumper af jordens overflade ud på dit gulvtæppe.
Tyre, der er de psykisk stærkeste i dyrekredsen, er også venlige og blide. Faktisk vil tyrekatten træde væk fra en skål med fløde, hvis et mere aggressivt hovede maser sig frem for at drikke først. Dette er ikke et tegn på frygtsomhed. Tværtimod, den selvsikre tyrekat har ikke brug for at demonstrere styrke. Den ved, at den med et sving med poten kan vise alle rivaler den venlige kæmpes styrke. Tyrekatten er et særpræget mix af tyrens styrke og det søde sind som kommer fra den styrende planet Venus.
Da tyren styrer hals og strube er tyrekattens hjem fyldt med spinden. Faktisk kan man ofte finde disse katte med sine ører - man hører dem før man ser dem. Deres store skikkelser ligger presset ind i noget småt og hyggeligt og deres høje spinden afbrydes af og til af et snork eller et snøft, mens de sover de uskyldiges søvn - eller måske de dovnes...

Kommer godt ud af det med: skorpionen, jomfruen, stenbukken, fisken, krebsen

Gråmis, Bølle, Prik og Line er Tyr

Op til stjernetegn

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Planet: Merkur

Kæle, kæle, kæle. Spinde, spinde, spiiinde. Du og dit pelsbundt nyder et rart øjeblik sammen. Men så pludselig - ups! Tilsyneladende uden grund sætter din darling kløerne i dig - for lige derefter at falde til ro igen, folde poterne ind under sig og kigge kærligt ind i ansigtet på dig. Spinde, spinde, spinde igen. Hvordan kan sådan et sødt ansigt have så skarpe kløer? Det er ikke personligt ment. Du er simpelthen bedstevenner med tvillingernes dobbeltnatur; styret af Merkur og kviksølvagtig som det tilknyttede metal.
Tvillingerne styrer arme og hænder, derfor "ups" oplevelsen.
De er impulsive, hengivne og intelligente. Dobbelt så kvikke som andre. Faktisk er tvillingekatten meget klog. Hvem åbner soveværelsesdøren ved at hænge i håndtaget og så give et drej? Tvillingkatten. Hvem kender klokken så du ikke behøver at vækkeur om morgenen? Tvillingkatten. Hvem kan tænde for telefonsvareren ved at træde på de rigtige knapper? Tvillingkatten. Hvem svarer altid når du taler til den? Tvillingkatten. Disse katte elsker at kommunikere, elsker at snakke - eller at tie stille. Dobbelthed, husker du nok?
Hvis du bor sammen med en tvillingkat er du dobbelt heldig. Du fik to katte for en kats pris.

Kommer godt ud af det med: vædderen, vandbæreren, løven, skytten, vægten.

Olga og Garfield er Tvilling

Op til stjernetegn

Krebsen

21. juni - 22. juli

Planet: Månen

Hjemme er hvor hjertet bor - og der vil du altid finde din krebsekat. Faktisk vil det tit være sådan, at hvis ikke den sover på dit hovede om natten så vil den ligge puttet ind til dit hjerte - og snorke. For på trods af deres søde ansigter hvæser og snorker krebsekatte højt når de sover - og månebørn elsker at sove.
Krebses katte elsker at stille spørgsmål - oftest i et langtrukket miaooouv, som kan ende i et gab. Men de får deres mening igennem, for de fortsætter med at spørge til du svarer - og det ender altid med at du gør det.
Selv om deres tegn er en krabbe, er disse katte alt andet end hårde og bidende. De er bløde, kærlige og milde af sind, men har en tendens til at være frygtsomme. Det eneste "krabbeagtige" ved dem er at de ofte hænger fast med kløerne i netdøre, tæpper eller dit tøj; og som med krabbekløer må man fjerne dem meget forsigtigt. Men krebsekatten beklager sig aldrig og er meget tålmodig. Den vil altid vente til du er næsten færdig med at spise før den "befamler" din tallerken.
En krebsekat følger dig gennem huset som en magnet. Hvis dine telefonregninger er høje er det sandsynligvis fordi du har en krebsekat, der hopper op på dit skød når den hører du ringer op, for derefter at lægge sig ned og spinde. Hvilken katteelsker kan nænne at forstyrre?

Kommer godt ud af det med: skorpion, fisk, tyr, jomfru, stenbuk

Op til stjernetegn

Løven

23. juli - 22. august

Planet: Solen

Løven er anderledes. Løven vil lægges mærke til. Løven er altid på scenen. Løven stråler, styret af solen.
Løven er varm, kærlig, hengiven, lige til at elske - når den har lyst. Ellers kan den være ustadig, egoistisk og højrøstet.
Løven har ikke brug for nogen, men vil gerne bemærkes af alle. Løven kan ikke lide at dele noget med andre - hverken en tallerken, en kasse - eller et rum. Løven er stjernen! Den vil have sin egen tallerken, sin egen kasse, sit eget værelse!
En løvekat kan slikke dine øjenlåg kærligt om morgenen for at vække dig, for derefter at slå en pote ud efter dig - med kløerne ude - fra sit udkigssted, når du går forbi. Løvekatte anbringer sig i de mest mærkelige stillinger, hvad enten de er vågne eller sover. Hvem ved, hvornår der kommer én forbi med et kamera?
Løver er gode alenekatte. De kan lide at have spotlightet og scenen for sig selv. De vil have din kærlighed for sig selv og vil gengælde den i rigt mål - især når du er fordybet i at læse eller arbejde. En løve vil aldrig skuffe dig eller kede dig med sin evigt foranderlige teatralske personlighed. Løvekatte er sandsynligvis de eneste dyr du kan klappe højlydt af uden de gemmer sig. Snarere vil løven give et ekstranummer.

Kommer godt ud af det med: skytten, vædderen, tvillingerne, vægten, vandbæreren

Lotte, Pussi og Ulleren er Løve

Op til stjernetegn

Jomfruen

23. august - 22. september

Planet: Merkur

Du kan altid kende jomfrukatte på de hvide handsker de har på - eller i hvert fald opfører de sig som om de har hvide handsker på - og på den søde duft fra deres hoveder.
Yndefulde, charmerende jomfrukatte. Beskedne, stille og renlige jomfrukatte. Propre, næsten sippede jomfrukatte "rydder op" i resterne på alles tallerkener. Sarte jomfrukatte graver næsten hul gennem kattebakken for at være sikker på, at alt er økologisk tildækket.
Selv om disse katte egentlig er enspændere, vasker de andre katte i deres nærhed (af og til mod hårene). Jomfrukattene er som regel dem, der slikker dine fingre, især efter du har kommet håndcreme på. De perfektionistiske jomfrukatte laver manicure og pedicure på deres poter til kløerne er så skarpe at de laver hul på dine lår.
Styret af den vingefodede Merkur går hunkattene fra dette tegn så elegant som på høje hæle. Hannerne synes at glide over jorden. Jomfrukatte er altid på farten. De finder altid nye behagelige steder, som andre katte så overtager, men jomfrukattene er aldrig frustrerede. De har en aura af ro over sig. Se ind i en jomfrukats forbløffende klare, dybe, blide øjne og du slapper øjeblikkelig af. Er det ikke bare nok til at få én til at spinde?

Kommer godt ud af det med: stenbukken, fiskene, tyren, krebsen, skorpionen

Missemor er Jomfru

Op til stjernetegn

Vægten

23. september - 22. oktober

Planet: Venus

Hvis du vil have en ægte levende teddybjørn, der kan sove gemt i dine arme om natten, så vælg en vægtkat.
Vægtkattens søde og kærlige natur er formet af dens styrende planet, Venus. Venskabelig, kærlig og hyggelig om natten, vågen og opvakt om dagen.
Vægtkattens afbancerede personlighed kommer fra dens astrologiske symbol, vægtskålene. Den højt intelligente vægtkat vil dele dine interesser ved at sidde på den avis du læser i eller "skrive" med den blyant du bruger - eller "hjælpe" dig med din mad. Vægtkatte praktiserer stærk øjenkontakt. Måske ser du faktisk aldrig din vægtkats ryg, fordi den altid vender ansigtet mod dig, ser direkte på dig og fortæller alverden med sine store, udtryksfulde øjne.
Venus giver disse katte en meget blød, hviskende stemme, men afbalancerer det med den højeste spinden i dyrekredsen.
Vægtkatte elsker musik og de elsker blomster. At høre deres favoritmusik i TV eller radio får dem som regel til at komme farende, for så at dumpe ned på et ledigt skød og lytte tilfreds. Og deres kærlighed til blomster? Vægtkatten sidder også på dem.

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vandbæreren, løven, skytten, vædderen

Op til stjernetegn

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Planet: Pluto

Skorpionkatte er vidunderlige! Glem alt om deres stikkende symbol og at deres styrende planet Pluto styrer underverdenen.
Skorpionkatte er varme og blide. De er hengivne og trofaste. Ikke for ingenting findes de stærkest lysende stjerner i dyrekredsen i skorpionen. Hvis vore liv formes af de stjerner vi fødes under, er skorpionerne sandsynligvis de mest strålende, glitrende personligheder på jorden.
Tegnet styrer også reproduktionen og nogle skorpionkatte tager dette meget alvorligt. Men de har en tendens til jalousi. Hvis du ser en kat, der skuler og tæller hvert klap du giver til de andre katte i hjemmet, så kan den skulende fyr med de grønne øjne kun være en skorpion. Men loyal - en loyal ven. Skorpionkatten ville gå tusind kilometer for at finde dig igen hvis du flyttede, for skorpionkatten vil blive sammen med dig gennem tykt og tyndt.
Alkymisterne troede på, at når solen stod i skorpionens tegn kunne man forvandle jern til guld. Selv i de ældste tider blev skorpioner anset for at være det pure guld.

Kommer godt ud af det med: tyren, fisken, stenbukken,jomfruen, krebsen

Turbo er Skorpion

Op til stjernetegn

Skytten

22. november - 21. december

Planet: Jupiter

Skyttekatten regerer verden - eller det mener den i hvert fald selv. Dit hjem er deres rige. Faktisk tror skyttekatten at verden ender ved grænsen til dens ejendom, så hele verden er dens. Skyttekatten bestemmer over det hele. Men ikke med svig eller snyd. Aldrig nogensinde.
Skyttekattens ansigt viser kun ligefrem ærlighed og en instinktiv selvsikkerhed. Skytten er en lederkat. Kunne nogen finde på at sige noget andet? Det ville overraske skyttekatten. Adræt, nysgerrig, venlig; der er ingen ondskab i dem. "Jagtede de andre katte? Hva'!? Jeg legede bare!"
Om natten vil de som under indflydelse af deres symbol bueskytten styre direkte efter din seng, pote rundt i dynen på jagt efter dine ben, for at kaste sig ned og falde til ro for natten. Der er ikke noget med at dreje rundt om sig selv tre gange her. Skyttekatte er beslutsomme. De udøver den perfekte vægt og varme mod dine ben, fordi de holder sig i form. De motionerer hver dag - selv om det bare er ved at jagte deres egen hale.
Skyttekatten ser du altid ved hoveddøren, hvor den venter på, at du kommer hjem. En skytte har mange venner, fordi den er loyal og en sand ven. Alle elsker de selskabelige skyttekatte.

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vægten, vædderen, vandbæreren

Op til stjernetegn

Mjiiww !
 Hvis du vil tilbage til Missernes sider, så klik på mig


Til toppen af siden


"Hjem"