Lidt om denne side

Hvis du ikke har lyst til at høre melodien "Twiligth Time",
 mens du læser, kan du slå den fra nederst på siden

Denne hjemmeside blev født den 8. april 2004 kl. 19.56 - - !
Den dag havde jeg nemlig besøg af en god veninde og hendes mand. Hun havde længe gået og "sparket lidt til mig" og sagt, at nu skulle jeg se at komme i gang med den hjemmeside.
Jeg havde haft programmerne liggende i en skuffe (- ! -) i nogle måneder, men havde ikke "haft tid" til at tage dem frem - - -
Nåe jo - - når nu vi alligevel havde tændt computeren for at se nogle digi-fotos, så ku' vi da godt lige installere programmerne, så jeg kunne prøve, om det med en hjemmeside i det hele taget var noget for mig, så inden hun kørte igen, havde vi installeret programmer, bestilt en "host", og lavet "min" allerførste - noget primitive - side.
Resultatet: tjaee - det ser du på noget af lige nu.
Jeg blev temmelig hooked - som det vist hedder på nudansk - og er min veninde meget taknemmelig over "sparket", for jeg hygger mig meget med at lave den.
Undervejs i "selvindlærings-processen-i-hjemmeside-fremstilling" har jeg:

revet mig i håret
sagt: Nåeee - sådan !
sagt: JUHU, det virker !
sagt: Fandens osse !
råbt: Hjælp hos folk jeg vidste vidste - -
grint (sommetider meget) af min egen "dumhed" !
grint (også meget) af forskellige sjove ting og muligheder
er (måske) blevet lidt mere "gråhåret"
er kommet sent i seng/er stået tidligt op
har været rundt i "the whole wide world"
har truffet vildfremmede, flinke, hjælpsomme mennesker
har "forsømt" mand og misser
har "pralet lidt" til dem der "gad" høre - -
har hygget mig meget
har drukket meget kaffe/saftevand
o.s.v. - - - o.s.v. - - - o.s.v.

Når alt dette er sagt, vil jeg også gerne sige, at hvis der skulle være "ting og sager" på min side, som nogen mener tilhører dem, og som jeg har brugt uden at indhente skriftlig tilladelse og/eller har optaget adgang til på min linksside, så send mig en mail, og jeg vil fjerne det fra min side.
Hvornår siden er "færdig" - tjaee, det ved jeg ikke - jeg er jo angrebet af en "bacille" - se oplevelser - og jeg tror ikke rigtig, at der findes nogen kur.
Under mine ture rundt i "the whole wide world" har jeg truffet mennesker, der bl.a. har givet mig tilladelse til at anvende deres grafik eller lignende på min side, mennesker, der ikke er så gode til at læse dansk - ! - og som har givet udtryk for, at de er lidt kede af, at de f.eks. ikke kan læse alle mine missers bidrag til min side, så min kommende ambition m.h.t. til min side er (måske) at oversætte en del af artiklerne til engelsk - men nu må vi se, om jeg "får tid", for der er også et par andre ideer på bedding.

Tak fordi du kiggede forbi - kom igen en anden dag - måske har jeg "gjort ting".

Hvis du vil videre rundt på min side, er arkivet en god indgang til alle emnerne, og du er meget velkommen til at skrive en hilsen i min gæstebog.

Mange venlige hilsner fra webmester-inden, Fie


Til toppen af siden


"Hjem"