Regler for Hjemløse Katte
- -

De "Regler for Hjemløse Katte" jeg hidtil (før 21. marts 2005) har haft liggende på min hjemmeside var skrevet af en "ukendt", men da jeg forleden surfede på nettet, fandt jeg de originale "Regler for Hjemløse Katte" samt forfatteren til samme. De regler, der findes flere steder på nettet, både på engelsk og andre sprog, afviger i langt de fleste tilfælde meget fra de originale!
Jeg har fået skriftlig tilladelse af forfatteren, StarryNyte, hvis hjemmeside du kan se her til at oversætte de originale regler til dansk, samt at bringe dem på min side.
Tak for det!

Og så kan jeg som en lille tilføjelse oplyse, at reglerne blev skrevet for næsten 20 år siden og, at Starr stadig har én af de katte - i dag næsten 20 år gammel - der gav anledning til nedenstående regler.

Hvis du ønsker at offentliggøre reglerne på din hjemmeside, synes jeg, du skal kontakte Starr for at få hendes tilladelse. Du kan finde hendes Regler på engelsk her, men kontakt hende nu og få lov til at bruge dem, inden du bare lige "stjæler" dem.
Hvis du vil bruge min danske oversættelse bedes du kontakte mig efter at have fået tilladelse af Starr til at offentliggøre dem. - På forhånd tak!
Mail Starr her:

Venlig hilsen Ellen-Sofie, webmaster

Hvis du ikke har lyst til at høre melodien "Alleycat",
 mens du læser, kan du slå den fra nederst på siden

Hjemløse katte må ikke fodres !

Hjemløse katte må ikke fodres med andet end tørfoder smidt udenfor på jorden!

Hjemløse katte må ikke fodres med andet end tørfoder opblødt i en lille smule mælk og serveret i en gammel margarine-bøtte!

Hjemløse katte må ikke fodres med andet end tørfoder opblødt i varm mælk, kattegod-bidder og fisk!

Hjemløse katte må ikke forsøge at gøre husets fastboende katte jaloux, mens de spiser DERES mad!

Hjemløse katte må ikke opmuntres til at gøre huset til et fast opholdssted, de må ikke kæles for, leges med eller tages op for at blive nusset med!

Hjemløse katte må ikke unødigt kæles for, leges med eller blive taget op for at blive nusset med!

Hjemløse katte, som bliver kælet for, leget med eller bliver taget op for at blive nusset med, må absolut ikke få noget navn.

Hjemløse katte må ikke få noget legetøj specielt indkøbt til dem, så de bliver fristet til at komme nærmere.

Hjemløse katte med eller uden navn må ikke under nogen omstændigheder slippes ind i huset.

Hjemløse katte må ikke slippes ind i huset undtagen ved specielle lejligheder, måske ved højtiderne.

Hjemløse katte må kun slippes ind i huset på dage, der ender på "-dag" !

Hjemløse katte må ikke tæve de katte, der allerede bor i huset, når de slippes ind på dage, der ender på "-dag" !

Hjemløse katte, som slippes ind i huset, må ikke hoppe op i eller hvæsse kløer på møblerne.

Hjemløse katte, som slippes ind i huset, må ikke hoppe op i eller hvæsse kløer på de pæne møbler.

Hjemløse katte må ikke sætte kløerne i de flinke mennesker, der giver dem et hjem.

Hjemløse katte må ikke klatre op på indersiden af folks bukseben, klyngende sig til deres termo-underbukser, for at sætte kløer i de flinke mennesker, der giver dem et hjem.

Hjemløse katte skal sove udendørs.

Hjemløse katte skal sove udendørs medmindre det regner

Hjemløse katte skal sove i garagen.

Hjemløse katte må godt sove inde i huset, men ikke i soveværelset.

Hjemløse katte skal sove i en papkasse foret med et gammelt tæppe i et hjørne af soveværelset.

Hjemløse katte må ikke sove i sengen.

Hjemløse katte må ikke sove i sengen, medmindre de ligger i fodenden.

Hjemløse katte må ikke kravle op på hovedpuden og kilde ens ene øre med halen og spinde hele natten i det andet.

Hjemløse katte må ikke sove i sengen under dynen, medmindre man fryser.

Hjemløse katte må ikke sove i sengen under dynen, medmindre de ligger i fodenden.

Hjemløse katte, der sover under dynen i fodenden af sengen, må ikke bide i ens tæer.

Hjemløse katte, der har den vane at bide i ens tæer, mens de sover under dynen i fodenden af sengen, må være forberedt på, at man tager sutsko på i seng fremover!

Hjemløse katte skal neutraliseres så hurtigt som muligt.

Hjemløse katte, der allerede er gravide, skal sove i en særlig føde-kasse.

Hjemløse katte, der allerede er gravide og som leder efter et sted at føde deres killinger, skal anvises et godt sted at ligge foret med et gammelt tæppe eller håndklæder.

Hjemløse katte, der allerede er gravide og som leder efter et sted at føde deres killinger, må ikke komme ind i badeværelset, i skabe og skuffer eller i gæsteværelser.

Hjemløse katte, der har fået deres killinger på badeværelset eller i soveværelset, må ikke rive tøj ned fra knager eller bøjler.

Hjemløse katte, der har fået deres killinger på ens flotteste aftenkjole, må leve med dét på samvittigheden resten af livet - - og du må leve med at betale en regning på 500 kr. til renseriet.

Hjemløse katte må ikke lege med ens fødder, mens man sidder ved skrivebordet. Det gør det vanskeligt at koncentrere sig!

Hjemløse katte må ikke lege på skrivebordet.

Hjemløse katte må ikke lege på skrivebordet i nærheden af computeren.

Hjemløse katte må ikke gå på computerens tastatur, når menneskene - ';lkjijn huhgtgv ffdsa - bruger det!

Forfatter: StarryNyte ©
 - se hendes begrundelse for at skrive disse regler nedenfor

 

Jeg skrev "Regler for hjemløse katte", da jeg havde adopteret fire hjemløse katte født under mit hus. Jeg begyndte at fodre dem ved at tage et par håndfulde mad med ud i haven og lægge det tæt ved hullet under vindfanget. Min Maine Coon kat plejede at kigge ud gennem vinduet, når jeg tog mad med ud til killingerne (i en gammel margarine-bøtte), og en dag hørte jeg hende "tænke meget højt": "Du giver da ikke de der "uldtotter" MIN mad, gør du?" Hun så virkelig rædselsslagen ud!

Killingerne tog snart imod mig i vindfanget, og så ved døren, hvor de prøvede at komme ind og stjæle mine indekattes mad, hver gang jeg åbnede døren. De terroriserede mine gamle katte en stykke tid, indtil roen endelig igen var genoprettet.

Jeg kaldte killingerne Eenie, Meenie, Miney og Moe. Moe var flokkens eneste hankat, han var sort med hvide "smoking-handsker" og "støvler", og med en tynd hvid moustache på overlæben.

Eenie var en meget blød, grå og rød delvis Maine Coon (hvilket jeg udledte af hendes tegninger, hovedform og halens længde), de andre to var tvillinger, ens stribede i samme mønster bortset fra, at den ene var brun den anden hvid i bundfarven.

De boede hos mig i seks måneder, hvor jeg fik dem vaccineret og neutraliseret. Jeg var så heldig at finde et hjem til dem, der gerne ville have dem alle fire, en dame i min bekendtskabskreds, der passer ældre mennesker i sit hjem. Hun og jeg havde tit talt om de mange glæder katte kan give ældre mennesker, og "uldtotterne" og hendes gæster kom fint ud af det med hinanden. Altzheimer patienterne, som var i pleje hos min ven, reagerede særdeles godt på kattene og huskede normalt deres navne fra dag til dag.

Jeg har skrevet dette fordi på det tidspunkt, hvor "uldtotterne" kom til mig, havde hun også adopteret to hjemløse katte. Hunkatten fik killingerne på hendes flotteste aftenkjole to uger efter, at hun havde adopteret katten.
I sin frustration ringede hun til mig for at få luft, og vi begyndte at tale om vore "hjemløse" og hvilke regler, der skulle være for dem.
Ovenstående er et resultat af den telefonsamtale.

Forfatter: StarryNyte ©
Retur til anledning

Mjiiww !
 Hvis du vil tilbage til Missernes sider, så klik på mig



Til toppen af siden

"Hjem"